--> Ordlyd

Recorder Recorder. Dronedigte ved Stine Benjaminsen og Mathilde Schelin.

Recorder Recorder er klassisk blokfløjtenist, performer og komponist Stine Benjaminsens elektroakustiske projekt. Klik på foto.


Søndag d. 29. januar kl. 14 til 16. Dronedigte. Stine Benjaminsen og Mathilde Schelin
 - Dørene åbnes en halv time før.

Recorder Recorder er klassisk blokfløjtenist, performer og komponist Stine Benjaminsens elektroakustiske soloprojekt. Hun optræder med musik fra udgivelsen “Dronedigte”, som udkom i foråret 2022. Med blokfløjterne og de elektroniske effekter akkompagneres skrøbelige og drømmende tekster. Dronedigte er tilstandsdigte - elektronviser med en underliggende drone; det ene øjeblik ulmende og tung det andet øjeblik let og opløftende.

 

Lydbilledet er elektronisk funderet med en klassisk og nordisk folketone. Med dronernes langsomme bevægelse er sangene næsten stillestående, men udvikler sig organisk og varieret indenfor sit eget poetiske univers. Ved live-opførelser af Dronedigte benytter Stine sig desuden af digtoplæsning og instrumentale mellemspil. 
Derudover har hun gerne en gæstemusiker med til livekoncerter. Klarinettist Mathilde Schelin og Stine mødte hinanden på Syddansk Musikkonservatorium i 2016 og har arbejdet sammen i en årrække i forskellige projekter og ensembler. Sammen spiller de Recorder Recorders musik i nærværende og opmærksomme versioner med fokus på øjeblikket, sammenspil og improvisationer.

Lyt til nummeret ”Legende Legende” fra Dronedigte her: